Scurt istoric

Vedere din trecut până în prezent…

Începând din 1998

Compania noastră a fost fondată in anul 1998 din captital privat și integral românesc, ca una dintre primele companii din România care au oferit thenologie modernă de sertizare a furtunurilor,

Creșterea a început odată cu remedierea rapidă și eficientă a problemelor echipamentelor mobile și industriale. Am fost printre primii care au început să producă garnituri pentru toate tipurile de cilindrii într-un timp foarte scurt pentru a reduce timpii morți cauzați de oprirea liniilor de producție.

Încă de la început, împreună cu branduri de top am oferit soluții hidraulice complete pentru piața mobilă și industrială. Am câștigat notorietate pentru intervențiile rapide și reușite. Companii naționale și internaționale din diverse industrii s-au bazat din ce în ce mai mult pe serviciile noastre.

Deasemenea am fost printre primele companii de pe piața românească care au oferit (din stoc) componente de presiune ultra înaltă până la 10.000 bar

Pentru a veni în sprijinul clienților noștrii și pentru le putea satisface nevoile în timp scurt, am fost certificați pentru sertizarea în regie proprie, a furtunurilor de presiune ultra înaltă, până la 40.000 bar.

Și pentru că apreciem proiectele care ne oferă provocări în construcția de sisteme cu presiune până la 14.000 bar, așteptăm cu interes să fim partenerii dvs.

Prezent și viitor

Devenim din ce în ce mai buni…

Considerăm că apropierea de client este unul dintre punctele noastre forte, de aceea încercăm să oferim soluții hidraulice rapide, calitative și eficiente.

Oferim o gamă largă de branduri tocmai pentru a asigura clienților noștri cele mai bune componente. Printre acestea cele mai importante sunt: Parker, Eaton, Enerpac, etc. Clienții nosștri nu beneficiază doar de cele mai bune produse ci și de consultanță în folosirea / instalarea acestora.

Suntem alături de Dvs cu personal instruit, instrumente profesionale, ateliere dotate și stoc de produse optimizat.