Avem soluții pentru Dvs.

Proiectăm și executăm sisteme hidraulice și pneumatice pentru segmentul mobil și industrial, standuri de testare, utilaje de producție, cilindrii, unități de pompare și multe alte echipamente pentru a veni în sprijinul partenerilor noștri. Dezvoltând ideea și cerința clientului o transformăm în realitate prin proiectare 3D, producție, asamblare și testare finală. Deținem know-how pentru proiectare flexibilă, orientată spre nevoile cerințelor noștri pentru a oferi soluții la cheie, training, suport și servicii de mentenanță.

În continuare puteți vizualiza câteva dintre proiectele noastre.

Stand de testare pentru țevi

Mediu de lucru: apă
Mod de operare: semi-automat

Standul permite testarea țevilor de diferite diametre și lungimi întru-un mod semi-automat.
În funcție de lungimea probei de testare, capul mobil de etanșare poate fi mișcat cu ajutorul telecomandei. În timpul efectuării testelor țeava este instalată și fixată cu ajutorul cilindrilor hidraulici. Umplerea, aerisirea, presurizarea, testarea și depresurizarea se realizează automat.

Apa (fluidul de lucru) este recirculată la debit crescut și filtrată la presiune înaltă (700 bar) pentru a asigura o funcționare corectă și o durată de viață cât mai mare a componentelor de tip instrumentație.
În realizarea echipamentului flexibilitatea, mentenanța facilă și durată de viață lungă au fost prioritare.
Configurația permite un upgrade la o presiune de lucru de 2.800 bar.

Presiune maximă700bar
Diametrul țevii2-3/8″ … 4-1/2″inch
Lungimea țevii0,6 ... 6m

Stand Testare

Mediu de lucru: Ulei Special
Mod operare: Manual

Echipamentul permite testarea unor componente speciale în interiorul recipientelor sub presiune la temperatură înaltă. Recipientele au fost relizate din bare de Alloy 625 și prelucrate integral în cadrul Hidraulica. Acestea sunt sunt încălzite din exterior la este nevoie, uleiul este recirculat și răcit cu aer pentru o răcire mai rapidă.

Presiune maximă1.400bar
Temperatură maximă160ºC
Număr recipiente sub presiune4pcs
Recipient sub presiune∅42 x 1.200mm

Sistem testare prin implozie pentru țevi

Mediu de lucru: apă
Mod operare: semi – automat

Sistemul a fost proiectat pentru testarea prin implozie a țevilor în interiorul recipientelor sub presiune cu ajutorul apei la presiune înaltă.
Proba de test este inserată în recipientul sub presiune, etanșat cu garnituri proiectate special pentru această aplicație. Umplerea, ventilarea și presurizarea este realizată automat.
Modul simplu de operare, mentenanța redusă la minim, durata lungă de viață și siguranța în operare au constituit o prioritate în proiectarea și producția acestui echipament.

Presiune maximă2.100bar
Recipient sub presiune∅180 x 1.600mm
Diametrul probelor de test4-1/2", 5", 5-1/2"inch

Sistem Autoclave

Mediu de lucru: Aer
Mod Operare: Automat

Autoclava a fost proiectată pentru a asigura controlul exact al presiunii și temperaturii pe o anumită perioadă de timp. Toți parametrii sunt definiți de către operator pe o interfață de tip touch screen prietenoasă.
Ținând cont de faptul că mediul de lucru în interiorul recipientului este aer presurizat și fierbinte, s-au implementat mai multe sisteme de siguranță pentru o operare precisă și sigură.
Autoclava face parte dintr-o linie de producție, prin urmare timpii morți nu sunt permiși.Precizia, fiabilitatea și flexibilitatea și în primul rând siguranța au fost factori esențiali pe durata proiectării.

Presiune Maximă8bar
Temperatură Maximă75°C
Diametrul recipientului sub presiune∅345mm
Volumul recipientului sub presiune80l

Skid Pump – Operare cu Aer

Mediu de lucru: ulei, apă, glycol, emulsie
Mod operare: manuală

Echipamentul este o unitate portabilă de pompare acționată pneumatic.
Dotată cu două pompe acționate cu aer (presiune joasă – debit mare și presiune înaltă – debit scăzut) poate umple și presuriza rapid orice sistem. Sistemul de înaltă presiune, structura și apartura este integral realizat din 316SS fiind ideal pentru mediul marin din industria petrolieră.
Este echipat cu manometre și dispozitive duble de limitare a presiunii, buton de depressurizare și un robinet cu ac acționat pneumatic pentru a conferi siguranță în utilizare. Circuitul hidraulic simplu permite o operare facilă și flexibilă dar și o servisare rapidă la fața locului.

 

Presiunea maximă630bar
Debit la presiune înaltă/joasă25 / 0,18l/min
Diametrul Recipientului sub presiune∅345mm
Rezervor15l

System de blocare pentru macara

Mediu de lucru: Ulei
Mod operare : Electrică cu supracomandă manuală

Sistemul hidraulic de frânare și blocare a macaralelor de dimensiuni foarte mari, a fost reînnoit pentru a oferi operare sigură și fiabilă în orice moment și în orice condiții.

Presiune maximă210bar
Capacitate macara1.000t

Trasee hidraulice complete

Mediu de lucru: ulei, apă, glycol, emulsie

Traseu hidraulic realizat fără sudura țevilor, prin procedeu de îndoire și îmbinare cu conectică specifică. Avantajul acestui tip de traseu este acela că poate fi demontat și remontat în orice moment în caz de nevoie. Pentru realizarea acestei lucrări s-a efectuat schimbarea țevilor (tăierea îndoirea și montarea la fața locului), și a conexiunilor la grupul hidraulic.

 

Lungimea Traseuluiml
Debit ulei:l/h
Diametrul țeviimm
Presiunebar

Vizualizați o selecțe de proiecte din portofoliul nostru